Campinia Dessel A - HBBC A : 46 - 89 Herentals begon onmiddellijk met veel pressie en na enkele minuten snakte Dessel al naar adem. Aan het einde van het eerste kwart was de wedstrijd al bijna gespeeld: 13 - 30. Het tweede kwart duwde HBBC helemaal door om met de rust in zicht het gaspedaal al een beetje te lossen. Ruststand: 30 - 55. Het derde kwart was de concentratie bij beide teams ver te zoeken. De bezoekers liepen verder weg tot 42 - 77. Ook in het laatste kwart bleef het verschil groot. Een ontstellend zwak Dessel verloor de moed helemaal en de bezoekers wandelden verder richting eindsignaal. 46 - 89. Punten HBBC: Thys: 3; Van Kerkhoven 9; Dankers 10; Michotte 16; Meuleman 5; Snijder 2; Van Beeck 15; Hens 6; Tomlow 14; Mussche 0; Van Broeck 9.